ban2

19-річна дочка Мадонни стала моделлю

Дочка співачки Мадонни Лурдес Леон дебютує в якості моделі для рекламної кампанії Stella McCartney. Про це дизайнер Стела Маккартні написала в п'ятницю, 11 березня, на сторінці своєї марки в Instagram.

19-річна Лурдес, яку частіше називають Лола, стала обличчям нового парфуму Pop.

Як розповіла дівчина в інтерв'ю Vogue.com, їй сподобалася концепція рекламної кампанії аромату, яка закликає навчитися позитивно ставитися до оточуючих людей, протистояти негативному впливу соціальних медіа і приймати себе такою, яка є.

Першу фотографію, зняту для реклами Pop, Лурдес опублікувала в своєму Instagram-акаунті Мадонна. Волосся підлітка на зображенні пофарбовані в світло-ліловий колір.Лурдес Марія Чікконе-Леон народилася в жовтні 1996 року. Батьком став актор і кубинський фітнес-тренер Мадонни Карлос Леон. Через сім місяців після народження дочки вони розлучилися. Співачка назвала дочку на честь міста Лурд у Франції, в якому мріяла побувати її вкрай релігійна мати-католичка. 57-річна співачка виховала Лолу в строгості: наприклад, в дитинстві їй заборонялося їсти солодощі і дивитися телевізор. Відомо, що дівчина уникає публічності і не любить світське життя.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"