ban2

П'ятий "Шрек" вийде на екрани 2019 року

Компанія NBCUniversal і студія DreamWorks Animation підтвердили створення п'ятої частини мультфільму "Шрек" та визначилися з термінами прокату

Картина з'явиться в кінотеатрах в 2019 році. Працюватиме над стрічкою продюсер "Нікчемного я" та "Посіпак" Кріс Меледендрі.

"Кріс допоможе нам зрозуміти, як воскресити Шрека і безліч інших чудесних франшиз DreamWorks, а також додати до них нові", - пояснив виконавчий директор NBCUniversal Стів Берк.

Він додав, що студія DreamWorks, яка має серйозні фінансові труднощі, має намір збільшити доходи за рахунок створення популярних персонажів і розвитку вже існуючих — наприклад, із допомогою сіквелів, спін-офів і парків атракціонів. Компанія NBCUniversal, що викупила 2016 року акції DreamWorks, допоможе з рекламою та поширенням фільмів, уточнює The Hollywood Reporter.

Чи повернуться в проект Майк Маєрс, Едді Мерфі і Камерон Діас, які озвучили головних персонажів "Шрека", наразі не відомо.

Вперше про п'ятого «Шрека» в DreamWorks Animation заговорили в 2014 році. 

Останній фільм про Шрека, "Шрек назавжди", вийшов 2010 року і зібрав у прокаті по всьому світу 752,6 мільйона доларів. У картині розповідалося про те, як зелений велетень переживає кризу середнього віку.

Загалом із 2001 року чотири повнометражні мультиплікаційні стрічки про Шрека, його друзів і сім'ю заробили у світовому прокаті 2,9 мільярда доларів.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"