ban2

У листопаді в Україні відбудеться "Чорна п'ятниця"

Головний розпродаж року, відомий в усьому світі як Black Friday, відбудеться в Україні в кінці листопада

Традиція проводити «Чорну п'ятницю» прийшла в Україну з США. Black Friday - це п'ятниця після Дня Подяки, яка відкриває сезон різдвяних розпродажів. Багато покупців в Штатах проводять цілу ніч перед торговими центрами, щоб з ранку першими встигнути купити товари в цьому розпродажі.

В Україні «Чорна п'ятниця» відбудеться 25 листопада. Що характерно, в Україні розпродажі відбуваються переважно в інтернет-магазинах, які, в свою чергу, обіцяють знизити ціни на ряд товарів навіть до 90%.

Всі знижки уанету з'являться в цей день на сайті Чорна п'ятниця Україна від Picodi. Вже зараз можна залишити свій e-mail на сайті, щоб отримати нагадування в день старту розпродажу.

«Ми радимо також заздалегідь скласти список бажаних покупок, порівняти ціни в декількох магазинах на ці товари і записати їх. Така підготовка допоможе зробити дійсно вигідну покупку і не потрапити на хитрощі деяких магазинів, які маніпулюють цінами і роблять фіктивні знижки», — Наталія Ібрагімова, фахівець з українського ринку в Picodi.com.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"