ban2

Vodafone розпочав конкурс "Професіонали майбутнього 2017"

Vodafone оголошує про старт 11-го національного конкурсу наукових робіт "Професіонали майбутнього 2017"

Про це пише Tech Today.

Це єдина в Україні галузева програма розвитку і підтримки студентів телекомунікаційних факультетів. У цьогорічного конкурсу з’явилися аккаунти в соцмережах Facebook і VKontakte, де можна поспілкуватися та почитати про учасників та їхні проекти.

До участі в конкурсі допускаються студенти четвертого курсу технічних вузів України, які вивчають напрям «Телекомунікації». У цьому навчальному році на конкурс запрошено студентів 12 профільних вузів України.

Кожен вуз формує команду студентів, яка під керівництвом куратора розробляє проект на задану тему. Цього року учасники конкурсу будуть розробляти наукові проекти на тему «Управління якістю обслуговування (Е2Е QoS) і механізми пріоритезації трафіку в мережах 4G/5G для сервісів IoT».

Програма конкурсу «Професіонали майбутнього» складається з двох етапів: відбіркового та конкурсного. Протягом першого етапу, з 23 листопада по 23 грудня 2016 р. кожен вуз-учасник проводить внутрішній відбір і визначає п’ять студентів, що показали найкращі результати в навчанні, а також куратора з числа викладачів вузу. Ці команди візьмуть участь у другому конкурсному етапі з 15 лютого по 15 травня 2017 р.

У фіналі конкурсу команди з’їжджаються на публічний захист наукових робіт. Комісія, у складі представників вузів та телеком-галузі, оцінює проекти, виходячи з інноваційності, практичного значення, логіки і архітектури проектування, швидкості реалізації, а також презентаційних навичок студентів. Переможець конкурсу визначається абсолютною більшістю голосів.

Студенти, які працюють над проектом, отримують стипендії від Vodafone у розмірі 1000 грн./міс. протягом конкурсного етапу. Переможець конкурсу отримує 125 000 грн. – по 25 000 грн. для кожного члена команди, – які студенти зможуть витратити на навчання та підвищення професійного рівня знань.

Конкурс заснований у 2006 році і щорічно проходить за підтримки Міносвіти, Держспецзв’язку та НКРЗІ.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"