ban2

Шустер закриває свій канал через брак грошей

Телеканал ведучого Савіка Шустера 3s.tv припинить свою діяльність з 1 січня 2017 року

Про це повідомляється на офіційній сторінці "Шустер LIVE" у Facebook.

У відомстві зазначається, що наразі на медійному ринку склалась абсурдна ситуація, адже всі телеканали є збитковими, тому існують лише завдяки фінансуванню олігархів-власників.

"Більше року Савік Шустер і вся команда телеканалу 3s.tv працювали, щоб довести, що неолігархічне телебачення в Україні має право на життя. Але зараз нам доведеться попрощатись з улюбленою справою через те, що у нас закінчились гроші", - наголошується на сторінці.

Для співробітників каналу 2016 рік виявився вкрай складним, адже, як зазначається, відомство просто не змогло працювати за нормальними бізнесовими правилами.

"Ми отримали кримінальні справи і штрафи від податкової, а Савіка позбавили дозволу на роботу. Все це нікуди не подінеться і після закриття 3s.tv: із судовою тяганиною ще доведеться поборотись, і відтепер без телеканалу у нас майже не буде можливості розповісти про це суспільству", - додали у прес-службі каналу.

Співробітники каналу подякували своїм глядачам за підтримку та наголосили, що клубних коштів каналу не вистачає для діяльності відомства.

"З представників бізнесу, до яких ми звертались, підтримка надійшла лише від однієї людини. Якщо протягом найближчих тижнів, хтось із них все ж відгукнеться – можливо у нас вийде уникнути такого фіналу. Для цього все є – і студія, і техніка, і найголовніше – люди, ті журналісти, редактори, оператори, режисери, продюсери та інші, які станом на сьогодні вже написали заяви на звільнення", - підсумували у прес-центрі.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"