ban2

На Kickstarter зібрали кошти на перший годинник, що записує кардіограми

Розумний смарт-годинник Cronovo для запису показань серцевого ритму зібрав понад 38 тисяч фунтів на Kickstarter

Про це пише Tehnot.

До кінця збору коштів на проект смарт-годинника Cronovo залишається ще 54 дні, при цьому новинка вже зібрала майже 38,5 тисяч фунтів, хоча вимагалось 25 тисяч.

Годинник позиціонуються як перший наручний пристрій, здатний знімати ЕКГ, при цьому він володіє усіма можливостями фітнес-трекера.

Для вимірювання електрокардіограми використовується датчик реєстрації електричних полів, що утворюються при роботі серця. Також є гіроскоп і акселерометр, що дозволяють відслідковувати такі вже стандартні параметри як серцевий ритм, рівень втоми і стресу, тривалість і якість сну, а також такі показники, як кількість зроблених кроків і витрачених калорій.

Годинник працює до трьох діб на одному заряді, є сумісність з Android і iOS. Програмна платформа – Gmate OS на основі Android Wear. Всередині знаходиться двоядерний чіп ARM Cortex-A7 з частотою 1,2 ГГц, 1 ГБ ОЗУ, 4 / 8 ГБ постійної пам'яті, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac і Bluetooth 4.2, ІК-порт і модуль NFC. Екран – круглий, AMOLED, 400 × 400 пікселів. Також є вбудовані мікрофон і динамік для здійснення дзвінків.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"