ban2

В Україні можуть заблокувати Booking.com через роботу в Криму

Відносно Booking.com прокуратура АР Криму відкрила кримінальне провадження "за торгівлю вкраденим" і доступ до сайту може бути заблокованим на території України

Про це у Facebook повідомив нардеп від "Народний фронт" Георгій Логвинський.

"Голландська компанія Booking.com, щодня продає проживання на 1 млн 200 тис ночей, в порушення національного законодавства і міжнародного права, введених санкцій, не тільки сприяє незаконному в'їзду на окуповану територію, активно співпрацює з бандитською владою самозванців, а й відкрито рекламує, укладає угоди і продає проживання в вкрадених у України санаторіях і готелях Криму", - написав нардеп.

За його словами, "нахабство доходить до того, що продають путівки навіть в "віджаті" у Верховної Ради і Адміністрації Презедента санаторії, крадучи гроші фактично у вищих органів влади України".

Логвинський заявив, що Booking.com відповідно є співучасником злочину по ст. 332-1, 191 КК України.

"У порядку, передбаченому КПК України, доступ до сайту повинен бути обмежений як мінімум до припинення такої злочинної діяльності! Більш того, Booking.com повинні відшкодувати Україні все незаконно отримані кошти! А як співучасник злочину може понести і більш серйозну відповідальність - в плоть до повної компенсації збитку від анексії нашого майна", - заявив Логвинський.

Він це порівняв з викраденням з голландського музею цінних експонатів - колекцію раритетних автомобілів.

"Сподіваюся високорозвинена Голландія, яка вважає Україну не гідною бути членом ЄС, не зможе не помітити колоду в своєму оці і теж приверне до відповідальності порушника національного і міжнародного законодавства.

Думаю, що кожна компанія повинна замислюватися які багатомільйонні збитки і кримінальну відповідальність вони понесуть, бажаючи нажитися на нашій біді", - наголосив Логвинський.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"