ban2

Лорак скасовує концерти в Києві та їде співати до Росії

23 жовтня у Москві відбудеться шоу Ані Лорак – «Кароліна», повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт організаторів концерту.

«На сцені Крокус Сіті Холу Ані Лорак представить на біс одне з кращих шоу року – «Кароліна»! Всі номери концерту переплетені єдиною сюжетною лінією, і кожна пісня, кожен номер є самостійною невеликою історією про маленьку дівчинку з крихітного містечка, яка не мала за плечима нічого, окрім бажання стати співачкою, яка, попри все, здійснила свою заповітну мрію. Вона любила, вона втрачала, вона розчаровувалася... Але зберігши в своєму серці віру в добро, віру в любов – вона зуміла перемогти труднощі і стати Ані Лорак. І тепер вона може сказати підростаючому поколінню: «Подивися, я змогла, а значить і ти зможеш! Повір у себе, у свої сили, ніколи не здавайся. Ти і тільки ти – режисер свого життя», – йдеться у рекламному анонсі.

Квитки коштують від 800 до 18 тисяч рублів.

Раніше стало відомо, що свої концерти в Києві, заплановані на 25 та 26 жовтня, Лорак перенесла на листопад через страх провокацій.

Під час серпневого концерту в Одесі відбулися сутички. Українські активісти бойкотували концерт Ані Лорак. Виступи активістів співачка назвала «проплаченою провокацією». Тоді до бойкоту приєднався і міністр культури України Євген Нищук.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"