ban2

О.Турчинов нагородив "кіборгів" іменною вогнепальною зброєю

КИЇВ. 19 жовтня. УНН. Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов нагородив дев’ятьох українських воїнів - "кіборгів", які захищали Донецький аеропорт, найкращою зброєю вітчизняного виробництва. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ВР.

"Російські військові хотіли на день народження Путіна зробити йому подарунок - захопити Донецький аеропорт. День народження вже давно пройшов, а над Донецьким аеропортом продовжує майоріти український прапор. Російська зброя не змогла перемогти силу і мужність наших військових", - сказав О.Турчинов в ефірі телеканалу "1+1".

За героїзм, виявлений у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, проявлені при цьому особисту мужність, стійкість, високий патріотизм та вірність військовій присязі Голова Верховної Ради нагородив військових "справжньою лицарською нагородою - іменною вогнепальною зброєю".

"Я звертаю увагу, що це не якийсь російський "макаров", а найкраща вогнепальна зброя - український "форт", - зазначив керівник Парламенту.

"Це важка, страшна і небезпечна війна, і нам протистоїть сильний жорстокий ворог. Але я переконаний - коли у нас є такі герої, Україна непереможна", - підсумував він.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"