ban2

Бійці батальйону “Айдар” голосуватимуть на Луганщині - комбат

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК-КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Бійці добровольчого батальйону “Айдар” голосуватимуть на Луганщині, передає кореспондент УНН.

“Мої бійці будуть голосувати там. Є виборчі округи, на яких уже списки подані і мої бійці будуть точно голосувати. Частина батальйону буде голосувати в Старобільську, частина батальйону буде голосувати в самому місті Щастя”, — повідомив сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську командир батальйону “Айдар” Сергій Мельничук.
Він також відмітив, що у в/о № 105 на Луганщині балотуються у парламент два бійці батальйону. “Там взагалі незрозуміла ситуація по 105-му виборчому округу, який винесли в місто Щастя. Я так думаю, що там не буде виборів, хоча, наприклад 114-ий, який повністю під ворогом, його винесли на Новоайдар і там будуть голосувати. А у 105-му балотуються два представники від батальйону і 100% мав би пройти наш кандидат, представник батальйону. Я думаю, це зроблено спеціально”, — розповів С.Мельничук.

Комбат “Айдару” звернув також увагу на те, що батальйон мали вивести із зони АТО.

“П’ять днів назад ми отримали наказ — вийти з зони АТО всім підрозділом. На що я відповів командуванню Збройних Сил України і Головнокомандувачу, що злочинні накази батальйон виконувати не буде. Тому що цей наказ навіть не військовий наказ, це політичний наказ. В момент, коли мають проходити вибори, де батальйон є тим гвинтом, який стабілізує там ситуацію, вивести батальйон як злочинний фарт, тільки так можу сказати”, — пояснив С.Мельничук.

“Ми все-таки свого добилися. Вчора дали „відмашку“ про призупинення цього наказу. Батальйон залишається на своїх місцях, виконує бойові завдання”, — підкреслив командир “Айдару”.

Як повідомляв УНН, Верховна Рада не включила до порядку денного законопроект щодо спрощеної процедури голосування для учасників АТО.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"