ban2

В.Кличко закликав ізраїльських бізнесменів інвестувати у Київ

КИЇВ. 3 листопада. УНН. Київ хоче, щоб бізнес у ньому вівся за новим зразком - відкрито, чесно і прозоро, без бюрократії та хабарів. І сьогодні українська столиця відкрита для іноземних інвестицій. Про це сказав мер Києва Віталій Кличко у Тель-Авіві під час бізнес-форуму з представниками бізнесових кіл Ізраїлю, повідомили УНН у прес-службі столичного міського голови.

“Я хочу запевнити вас, що кожен, хто вкладатиме гроші в розвиток Києва, матиме мою особисту підтримку, - зазначив Кличко. - Якщо ми запроваджуємо європейські правила, влада повинна бути партнером для інвесторів та гарантувати таке поле для бізнесу, де дотримуються принципів захисту інвестицій та права власності. Саме тому ми перетворили Київське інвестиційне агентство в єдиний фронт-офіс Київської міської державної адміністрації для співпраці з бізнесом і в надійного партнера інвесторів”, - сказав мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що основне завдання інвестиційного агентства - забезпечення прозорості усіх інвестиційних процесів. І відзначив, що агентство вже працює, зокрема, над енергозберігаючими та інфраструктурними проектами.

У свою чергу радник мера Києва із залучення інвестицій Роберт Кеніг презентував для ізраїльських бізнесменів інвестиційні можливості Києва.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"