ban2

Гітара врятувала молодого чоловіка, який провалився під кригу у Києві


КИЇВ. 9 грудня. УНН. 8 грудня об 11:40 до рятувальників надійшло повідомлення з приводу того, що під пішохідним мостом на бульв. Давидова, 2, під кригу провалилася людина. Про це УНН повідомили у прес-службі ГУДСНС у м.Києві.
"Прибувши на місце, бійці на середині каналу, над яким іде пішохідний міст, побачили молодого чоловіка, який вчепився за гітару та ледве ворушився. Оперативно вбравшись у гідрокостюм, один з рятувальників почав підходити по льоду до потерпілого й згодом кинув йому мотузок. Ледве розігнувши замерзлу руку, молодик вчепився за рятівну мотузку, що й дозволило бійцям витягти його із води.
Через сильну гіпотермію чоловік не міг поворушитися та вимовити бодай слово. Його відразу було транспортовано до карети швидкої, яка відвезла потерпілого до найближчої районної лікарні.
Життя чоловікові врятувала його гітара, яка дозволила триматися на плаву та намагатися самоврятуватися. На жаль, спроби вилізти із води нічого не дали, лід навколо ополонки проламувався все більше і більше. Дякуючи очевидцям події, які вчасно зателефонували до Служби порятунку 101, рятувальники швидко прибули на місце й встигли витягти потерпілого до його повного переохолодження",- сказано у повідомленні.
Наразі правоохоронними органами встановлюється причина, з якої чоловік 1986 року народження вирішив подолати шлях через канал по льоду, а не по пішохідному мосту, куди і в якому стані він йшов.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"