ban2

У Києві наземний транспорт у новорічну ніч працюватиме до 04:30



КИЇВ. 30 грудня. УНН. У Києві наземний транспорт у новорічну ніч працюватиме до 04:30. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.
У ніч з 31 грудня на 1 січня для зручності киян та гостей столиці кількість рухомого складу громадського транспорту буде збільшено, а його роботу подовжено. Так, 31 грудня з 18:00 буде збільшено кількість пар поїздів на лініях метрополітену відповідно до пасажиропотоку. Роботу метрополітену в новорічну ніч буде продовжено на 3 год 30 хв.
Окрім того, з 18:00 31 грудня збільшать кількість рухомого складу на автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутах відповідно до пасажиропотоку. Роботу автобусних, трамвайних, тролейбусних маршрутів подовжать до 4:30. Після 4:30 організують роботу деяких маршрутів, які курсують від станцій метрополітену, окремими змінами зі збільшеними інтервалами руху.
З 18:00 31 грудня до 6:30 1 січня буде закрито рух усіх видів автотранспорту на вул. Володимирській на ділянці від вул. Золотоворітської до вул. Великої Житомирської, Володимирському проїзді та пров. Рильському.
Також на час проведення загальноміських заходів ДАІ спільно з КП “Київтранспарксервіс” з 16:00 31 грудня заборонять паркування транспортних засобів на проїжджій частині: вул. Софійської (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Малої Житомирської (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), вул. Еспланадної, вул. Рогнідинської (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної), вул. Рогнідинської (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"