ban2

В Інтерполі підтвердили інформацію про розшук В.Януковича

КИЇВ. 12 січня. УНН. В Інтерполі підтвердили інформацію про розшук четвертого президента України Віктора Януковича. Про це йдеться на офіційному сайті організації, передає УНН.
Окрім того, на саті Інтерополу є інформація про розшук екс-міністра фінансів Юрія Колобова та екс-главу "Укртелекому" Георгія Дзекона.
За інформацією Інтерполу, колишніх українських високопосадовців звинувачують у привласненні, розтраті або конвертації майна шляхом зловживання в особливо великих розмірах або організованою групою.
Наразі на сайті Інтерполу немає інформації про розшук колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова.
Як повідомляв УНН, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сьогодні зазначив, що Інтерпол, за підготовленими запитами МВС, Генпрокуратури України та СБУ, голосив у міжнародний розшук (червона картка - затримання для екстрадиції в Україну): четвертого президента України Януковича Віктора Федоровича, його сина Януковича Олександра Вікторовича, колишнього прем’єр-міністра Азарова Миколу Яновича, екс-міністра охорони здоров’я Богатирьової Раїси Василівни, екс-міністра фінансів Колобова Юрія Володимировича та екс-главу "Укртелекому" Дзекона Георгія Борисовича.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"