ban2

Українські музиканти стали номінантами фестивалю кліпів у Німеччині

Київський гурт Dead Boys Girlfriend увійшов до списку номінантів фестивалю Berlin Music Video Awards відразу в трьох категоріях

Київська група Dead Boys Girlfriend презентувала 18-хвилинне лайв-відео на чотири свої пісні. Частина цієї роботи увійшла до списку номінантів Берлінського фестивалю, повідомляє Cultprostir.

Лайв-відео Dead Boys Girlfriend включає в себе живе виконання чотирьох пісень. Його зйомки відбулися восени минулого року в столичному клубі Sentrum – протягом шести годин музикантів знімали на п'ять камер. Режисером ролика виступив гітарист гурту Стас Гуренко. "Я переконаний, що саме живий виступ музиканта – його найчесніший прояв, найбільш енергетично відкритий стан. Мені хотілося передати цей момент", - сказав Гуренко.

Однією з композицій, які були зіграні групою, стала Rave 666. Саме її відібрали в якості номінанта організатори Berlin Music Video Awards, який відбудеться в травні цього року в Німеччині. Українська команда претендує на перемогу в категоріях "Найбільш трешевий», "Найкраща пісня" та "Найкраще живе виконання".

Dead Boys Girlfriend грають в стилістиці, яку самі іменують digital-rock. На 23 квітня у команди намічена концертна презентація нового альбому Zhelezo, яка відбудеться в клубі Sentrum.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"