ban2

У столиці презентують проект допомоги військовим «Повернись живим»

У рамках «Вікенда соціальної реклами», який відбувається у Києві з 25 по 27 грудня, будуть презентовані кілька українських соціальних проектів.

Про свою діяльність розкажуть засновники проекту «Повернись живим», метою якого є допомога української армії. Ініціатива існує з літа 2014 року і постійно розвивається. Крім того, проект SPORTIFY представить засновник найбільшого в Україні спортивно-музичного фестивалю Z-Games Максим Карпій. Суть проекту – створення онлайн-бази спортивних споруд в Україні. Реалізується ідея спільно з Міністерством молоді та спорту та Програмою розвитку ООН.

На «Вікенді соціальної реклами» глядачі також побачать кращі роботи 2015 року, зроблені в Україні і в світі. Теми: боротьба з курінням і алкоголізмом, екологія, безпека на дорогах, насильство в сім'ї та інші. Серед досягнень вітчизняної соціальної реклами буде презентовано, зокрема, ролик «Пам'ятаємо. Пишаємося. Переможемо», випущений до 70-річчя перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. Ця робота виграла Гран-прі Effie Awards Ukraine 2015 на початку грудня.

«Вікенд соціальної реклами» відбувається в столичному кінотеатрі «Кінопанорама».

На фото: листи до військових - один з напрямків роботи проекту «Повернись живим». Фото: facebook/Повернись живим.

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"