ban2

Воїн АТО та лідер гурту "Мандри" презентували пісню "Майданівцям"

До Дня Гідності та Свободи проект #ПісніВійни презентує наступний сингл у виконанні воїна АТО Олександра Рожка і лідера гурту "Мандри" Сергія "Фоми" Фоменка. Про це повідомляє Еспресо.TV.

До третьої річниці початку Революції Гідності і Дня Гідності та Свободи у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни вийшла чергова пісенна прем’єра – пісня "Майданівцям" у виконанні її автора, ветерана Афганістану, воїна АТО Олександра Рожка та лідера гурту "Мандри" Фоми.

У 2017-му світ побачить альбом #ПісніВійни, який об’єднає близько 15-ти сучасних україномовних військових пісень, написаних українськими захисниками та виконаних в унікальних дуетах бійців із відомими українськими артистами.

Автор пісні "Майданівцям", воїн Олександр Рожко присвячує її своїм побратимам - усім майданівцям, які розпочали боротьбу за Україну на Майдані 2004-го, продовжили під час Революції Гідності, а зараз відстоюють незалежність України в боях у зоні АТО.

"Проект #ПісніВійни – це частина війни, - каже Олександр Рожко. - Наразі програємо росіянам інформаційну війну. А завдяки цьому проекту збільшується наш шанс давати гідний інформаційний опір ворогу, а крім того, заповнюємо прогалини у моральній підготовці нашого війська. До того ж, якщо нація щось відтворює у пісні - це вже її історія".

Одразу погодився на участь у цьому проекті співак та композитор, лідер гурту "Мандри" Сергій Фоменко.

"Почувши "Майданівцям", я сказав собі: "Це те, про що я хочу заспівати". Бо я – також майданівець, тому ця пісня близька мені, відчув її. Щасливий, що був на Майдані і дихав з вами, брати і сестри, майданівці, одним повітрям!" – каже Фома.

До кінця 2016-го року у рамках соціально-мистецького проекту #ПісніВійни відбудеться ще дві пісенні прем’єри: до Дня Збройних Сил України - сингл "Щастя – коли ти не йдеш на війну" у дуеті десантниці Ірини Красоти та співачки Ірини Долі, а до Дня Святого Миколая – пісня "Молитва на Різдво" у виконанні її автора, нацгвардійця, барда Зиновія Медюха та відомого акапельного гурту – вокальної формації "Піккардійська Терція".

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"