ban2

Шкіряк розповів коли Кремль прибере Захарченка та Плотницького

Зорян Шкіряк завив, що навесні Росія прибере з посад ватажків бойовиків Ігоря Плотницького та Олександра Захарченка. Про це радник міністра внутрішніх справ написав на своїй сторінці у Facebook.

"Тривають інтриги в кублі ватажків російських терористичних банд "л-днр". Між ними продовжується війна на знищення. Захарченко і Плотницький, замовивши вбивство один одного, обклалися охороною, якій позаздрить навіть президент Зімбабве. Наразі кожен з них продовжує переконувати Путіна у своїй значимості, при цьому зливаючи іншого", - зазначив Шкіряк.

За його словами, "в березні-квітні сепаратистські ватажки будуть позбавлені Кремлем своєї влади".

"Рішення про заміну главарів російських терористів Донбасу в Кремлі вже прийнято. Наразі, тривають торги за кандидатури наступників. Серед них і колишні представники режиму Януковича. Відкритим залишається питання, яким чином вони будуть усунені. Тобто, добровільна відставка і можливість втекти в РФ з награбованим, або фізична ліквідація російськими спецслужбами. Втім, не виключено, що можуть статися і замахи, замовлені один на одного. Це питання часу", - написав Шкіряк.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"