ban2

У Мін`юсті заперечили заяву Лукаш щодо компенсацій Януковичу

У Міністерстві юстиції запевнили, що жодних рішень Суду ЄС про стягнення на користь екс-президента Віктора Януковича та його оточення з України не існує в природі. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства юстиції.

"Жодних рішень Європейського суду про стягнення на користь Януковича та його оточення з України хоча б однієї копійки, не кажучи вже про 6,3 мільйона гривень, не існує в природі. Так само як і рішень немайнового характеру проти України на користь вказаних осіб",- йдеться у повідомленні.

"Інформація, розповсюджена представницею влади часів Януковича, є не більше ніж втіленням бажань адвокатів біглого Президента та хворобливої уяви пані Лукаш. Усі ці фантазії, так само як і інші схожі заяви прибічників колишньої влади, переслідують лише одну єдину мету – всіма можливими засобами відбілити представників злочинного режиму Януковича та забезпечити їх реванш і повернення до владних кабінетів", - заявили у відомстві.

У Мін'юсті додали, що "готові відверто поспілкуватися з Януковичем відносно його претензій, якщо він особисто прибуде до України".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"