ban2

Нерухомість Аксьонова заарештували за півроку до анексії Криму

Усе нерухоме майно призначеного Москвою "голови" анексованого Росією Криму Сергія Аксьонова перебуває під арештом і забороною на відчуження з жовтня 2013 року. Про це свідчить витяг із державного реєстру майнових прав нерухомого майна, отриманий кримським журналістом Сергієм Мокрушиним, повідомляє "Крым.Реалии".

"Це витяг із державного реєстру майнових прав, я купив цю виписку. Я офіційно придбав цей документ, це доступно кожному громадянину України, по суті, це відкритий реєстр", – розповів ​він.

У виписці міститься інформація про те, де, ким і згідно з якою постановою, згідно з яким рішенням накладений арешт на майно Сергія Аксьонова. Також у документі вказано, що такі обмеження стосуються усього нерухомого майна "боржника", що може свідчити про існування кредитних зобов'язань Аксьонова перед банками.

"Судячи з усього, у нього були якісь кредити, але це ще належить встановити, конкретно за що майно заарештоване. Це – великий проект-розслідування, над яким я почав роботу", – додав журналіст.

Коментарі Сергія Аксьонова з цього приводу відсутні.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"