ban2

У Кремлі незадоволені Захарченком, який "неспроможний виконувати завдання"

Під час наради керівного складу “ДНР” за участю “російських кураторів” була піддано жорсткій критиці діяльність Олександра Захарченка та його неспроможність виконувати завдання. Про це повідомляє головне управління розвідки Міноборони.

Нарада відбувалась 29 квітня у Сніжному за участю помічника президента РФ Суркова, заступника головнокомандувача СВ ЗС РФ генерал-полковника Лєнцова, командуючого 58 Армії ЗС РФ генерал-лейтенанта Гурульова та командувача 1 АК генерал-майора ЗС РФ Асапова, а також чотирьох представників бізнесових кіл регіону.

Основна увага приділялась питанням розвитку обстановки на лінії зіткнення та планам подальших дій; стану промислової інфраструктури, а також вивезенню на територію РФ виробничих потужностей з Харцизьк, Торез, Шахтарськ.

Під час наради представниками РФ було піддано жорсткій критиці діяльність Захарченка та його неспроможність виконувати завдання, поставлені російським командуванням, у тому числі щодо витіснення сил АТО з позицій у районі Авдіївки та розподілу російської фінансової і військової допомоги.

Організацію подальших збройних провокацій у районах Ясинувата, Авдіївка, Мар’їнка, Докучаєвськ, Новотроїцьке, Майорськ, Зайцеве доручили “міністру оборони ДНР” Кононову.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"