ban2

Bellingcat показав проїзд "Бука" у Макіївці в день катастрофи MH17

На знімках архіву Google Earth видно, як сепаратисти провозять зенітно-ракетний комплекс "Бук" на причепі через місто Макіївка в напрямку Сніжного 17 липня 2014 року. Про це йдеться у статті, яка опублікована на сайті Bellingcat.

Група журналістів-розслідувачів Bellingcat дослідила опубліковані раніше супутникові фото з оновленого архіву Google Earth, зроблені об 11:08 (за місцевим часом) 17 липня 2014 року.

В результаті порівняння супутникових знімків із записами відеореєстраторів водіїв, які проїжджали повз, розслідувачі звернули увагу на те, що тіні від конвою "Бука" та інших об’єктів, а також розташування припаркованих на автозаправці автомобілів співпадають, що є додатковим підтвердженням факту транспортування російского ЗРК "Бук" в Донецькій області у день збиття малазійського авіалайнера рейсу MH17.

Літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс з Амстердама в Куала-Лумпур, був збитий 17 липня 2014 в Донецькій області.

В результаті теракту, загинули 298 осіб, що знаходилися на борту. Пасажирами рейсу були громадяни 10 країн. Більшість загиблих (196 осіб) - громадяни Нідерландів.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"