ban2

Денисенко назвав "брєдом" чутки про вибори на Донбасі

У питанні про вибори у окупованих районах Донбасу відбувається дискусія про віртуальні речі, які були запущені певними політиками. Про це у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV нардеп від фракції БПП Вадим Денисенко.

"Є заява Меркель, Олланда та Керрі про те, що про жодні вибори на Донбасі мова не може йти. То про що ми зараз дискутуємо протягом останніх двох тижнів -місяців... Ми дискутуємо про віртуальні речі, які були запущені певними політиками. Один з найбільших авторів цієї тези це Анатолій Гриценко", - пояснив Денисенко.

За його словами, неодноразово було сказано Порошенком про те, що ні про які вибори на Донбасі не може йти мова доти, доки там знаходяться російські війська.

"От давайте зараз визнаємо, що ми два місяці обговорюємо неіснуючу тезу, яку запустив Гриценко. От зараз з'явилася інформація про те, що Рада не закриватиме засідання і відразу почали з'являтися конспірологічні історії про те, що це робиться для того, щоб у серпні місяці проголосувати закон про вибори на Донбасі. Це брєд", - сказав нардеп.

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"