ban2

В Україну прибудуть військові медики з Великобританії

Збройні сили Великої Британії направили в Україну військових медиків, які доставлять обладнання та займуться підготовкою українських колег. Про це інформує VIDIA з посиланням на Facebook- сторінку британської армії.

«Команда медиків з Четвертого медичного полку почала операцію ORBITAL з доправлення медобладнання українським військовим. Британці навчатимуть українських військових надавати медичну допомогу під час бою і забезпечать необхідним обладнанням», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що з початку конфлікту на сході, Великобританія постійно надає підтримку Україні. Так, минуло річ уряд Британії надіслав 180 комплектів бронежилетів та касок українським солдатам у зоні АТО. У зимовий період британські військовослужбовці відправляли нашим бійцям теплий одяг та медикаменти.

Слід зазначити, що Британія не збирається припиняти свою допомогу й надалі. Зокрема, найближчим часом нашим військовим планується передати 2000 шоломів з вмонтованими приладами нічного бачення, 200 GPS-навігаторів, 220 захищених ноутбуків та 1000 пакетів першої медичної допомоги. Окрім того, також планується надати 75 000 тонн дизельного палива. До слова, для того, аби «прогріти» лише один танк, потрібно понад 20 літрів палива.

Загалом важко назвати країну в Європі яка б не долічилась до гуманітарної підтримки України. Так, Іспанія та Франція відправили українським бійцям бронежилети, Словаччина – електрогенератори, США та Данія передали технічні засоби. А буквально цими днями польська громада відправила новий автомобіль швидкої медичної допомоги для бійців АТО.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"