ban2

Обраний Трампом директор розвідки США вимагав руйнівних санкцій проти Кремля

Колишній сенатор-республіканець США Ден Коутс, який, можливо, стане директором національної розвідки США в адміністрації Дональда Трампа, послідовно підтримував Україну та виступав за санкції щодо Росії
Про це пише Голос Америки.

Коутс критикував адміністрацію Барака Обами за слабкість стосовно Путіна та був незадоволений санкціями запровадженими щодо Росії, через їх нібито слабкість.

Протягом 2014-го року Коутс заявляв, що США мають ізолювати Росію на всіх можливих фронтах, доки Путін не змінить курс.

"Путін має зупинити свої дії в Україні, або отримає руйнівні санкції, які вдарять по його країні та росіянам", - писав Коутс у Twitter в 2014 році.

Політику також належить вислів, що Путін проявив себе, як гравець у шахи, а Обама - як гравець у шашки. Коутс також заявляв, що саме він відіграє провідну роль у тому, як Конгрес відповідає на дії Росії.

Як відомо, Трамп висловлював недовіру до висновків розвідки США щодо втручання Росії у перебіг президентських виборів в США. Повідомлялось також, що новообраний президент готує реформу системи американської розвідки з метою дистанціювати її від політики.

Водночас, після доповіді спецслужб, Трамп допустив, що Росія могла вести хакерські атаки на американські інститути, проте заявив, що втручання російських хакерів не могло вплинути на результати виборів американського президента.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"