ban2

Москаль не хоче жити в ужгородському бруді і кличе всіх на суботник

Працівники Закарпатської обласної держадміністрації на чолі з головою Геннадієм Москалем у суботу прибиратимуть територію навколо будівлі ОДА

Про це повідомляється на офіційному сайті Москаля, пише Еспресо.TV

"Завтра (25.07) о 9:00 працівники облдержадміністрації вийдуть на толоку і власноруч прибиратимуть прилеглу до адмінбудівлі територію... Сам Геннадій Москаль також візьме участь у суботній толоці", - йдеться у повідомленні.

Москаль наголосив, що обласний центр Закарпаття є занедбаним і непривабливим для туристів.

"Колись охайне, затишне місто перетворюється на звалище, навіть територія довкола ОДА поросла бур'яном і закидана пластиковими відходами. Коли йду пішки на роботу, складається враження, що знаходишся в якомусь депресивному райцентрі, а не головному місті Закарпаття, яке має приваблювати туристів", - зауважив він..

За його словами, комунальні служби міста не виконують своїх обов'язків. Тому він вирішив власним прикладом закликати місцевих мешканців подбати про своє місто.

"Я розумію, що одноденною толокою зразкового порядку не навести, але ініціюю прибирання, щоб привернути увагу всіх городян - у такому бруді жити не можна, слід повернути Ужгороду імідж одного з найпривабливіших міст України!"- пояснив керівник Закарпаття.

Нагадаємо, раніше Москаль подовжив робочий день місцевим чиновникам на годину. Також очільник Закарпатської ОДА наголосив, що буде "тягнути" до військкоматів усіх цивільних у балаклавах та військовій формі.

15 липня президент призначив Москаля головою Закарпатської області.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"