ban2

У зоні АТО військові 308-го інженерно-технічного батальйону святкують річницю створення частини

У зоні АТО, на Донеччині, військовослужбовці, 308-го інженерно-технічного батальйону відсвяткували першу річницю з дня створення військової частини.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-центр АТО у Facebook.

Привітати зі святом військових інженерів приїхав губернатор Донецької області Павло ‪‎Жебрівський. Окрім того, до привітань приждналися офіцери штабу АТО та військове керівництво частини, бойові побратими з інших частин, ‪‎волонтери та гості.

"Зі словами вдячності за пророблену бойову роботу звернувся до своїх підлеглих ‪командир батальйону підполковник Леонід Матвеєв. Він наголосив, що військовослужбовців інженерних підрозділів завжди були надійною опорою для солдат на передовій, і висловив впевненість, що особовий склад ввіреної йому військової частини і надалі буде вірним присязі та українському народові, а також прикладом виконання військового обов’язку з оборони української землі", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголошують, що за сумлінне виконання службових обов’язків і досягнення високих результатів у військовій службі багатьох військовослужбовців було нагороджено почесними грамотами, подяками, та цінними подарунками.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"