ban2

У столиці почав роботу штаб допомоги безпритульним у зимовий період

У Києві створили оперативний штаб допомоги безпритульним особам та координації соціального патрулювання у зимовий період. Штаб у столиці діятиме до 1 квітня 2016 року. На базі Будинку соціального піклування створено три виїзні бригади для здійснення соціального патрулювання на зазначений період.

"Департамент охорони здоров’я забезпечить надання медичної допомоги бездомним особам у лікувальних установах, а також надання послуг швидкої медичної допомоги за викликом соціальних працівників виїзних бригад соціального патрулювання", - йдеться у повідомленні, цитує 5.ua.

Крім того, на базі районних установ соцзахисту населення та територіальних центрів обслуговування пенсіонерів будуть створені банки одягу та взуття для бездомних. Також буде наповнений банк одягу в Будинку соціального піклування.

За інформацією КМДА, будуть розгорнуті мобільні пункти обігріву. При несприятливих погодних умовах буде збільшено до 30% ліжко- місць у Будинку соціального піклування (вул. Суздальська, 4/6), Київському центрі соціальної адаптації престарілих, інвалідів та інших осіб, які не мають постійного місця проживання.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"