ban2

Україну відвідає делегація ПАРЄ

Делегація ПАРЄ прибуде до України з триденним візитом 1 лютого для перевірки виконання Києвом зобов’язань у проведенні конституційної та судової реформ. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу ПАРЄ.

"Співдоповідачі від Парламентської асамблеї Ради Європи з питань дотримання Україною зобов'язань Жорді Шукла (Іспанія) і Аксель Фішер (Німеччина) відвідають Україну з 1 по 3 лютого, для оцінки конституційної і судової реформ, боротьби з корупцією і останніх політичних подій", – повідомили в ПАРЄ.

Зазначається, що в Києві представники ПАРЄ зустрінуться з Президентом України Петром Порошенком, першим заступником спікера парламенту Андрієм Парубієм, віце-прем'єр-міністром - міністром регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадієм Зубком, а також міністром юстиції Павлом Петренком і міністром закордонних справ Павлом Клімкіним.

Також заплановані зустрічі з головою парламентського комітету з боротьби та протидії корупції, головою Національного антикорупційного бюро, а також з представниками політичних партій, неурядових організацій та дипломатичної спільноти.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"