ban2

Найбільший лоукост-перевізник у Європі відкриває два нових рейси з Києва

Wizz Air, найбільший лоукост-перевізник в Центральній і Східній Європі, у вівторок повідомив про відкриття двох нових рейсів з Києва в Ганновер (Німеччина) і Вроцлав (Польща). Про це йдеться в прес-релізі компанії.

Як зазначається, перельоти в цих напрямках будуть виконуватися з 31 жовтня і 1 листопада двічі на тиждень по понеділках і п’ятницях в Ганновер, і по вівторках і суботах до Вроцлава, пише Новое время.

Згідно з повідомленням, квитки на нові рейси вже доступні за ціною від 539 гривень.

«Ми раді повідомити про запуск цих двох нових маршрутів, привабливих для українських пасажирів. Ганновер, наш новітній аеропорт в мережі WIZZ, і Вроцлав, найбільше місто Західної Польщі, пропонують відмінну можливість українцям відкрити для себе два красивих європейських напрямки вже цієї осені», – заявила керівник відділу комунікацій Wizz Air Тамара Валуа.

«Також перельоти по цих маршрутах будуть стимулювати розвиток бізнесу і туризму в Україні за допомогою залучення нових відвідувачів до Києва. Ми щасливі, що наша київська мережа авіаперевезень розширилася до 12 маршрутів», – додала вона.

Wizz Air, найбільший лоукост перевізник в Центральній і Східній Європі, пропонує рейси по більш ніж 420 маршрутах з 25 баз, поєднуючи 124 напрямки в 38 країнах. Флот авіакомпанії складається з 71 літаків Airbus A320 і A321.

Нагадаємо, зі Львова запустили дешеві автобусні рейси до Відня і Праги.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"