ban2

На Луганщині та Донеччині стартував набір на стажування у сервісних центрах МВС

Програма стажувань у сервісних центрах МВС продовжується: стартують Донецька та Луганська області. Про це повідомляє прес-служба Головного сервісного центру МВС.

Керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій вважає, що сервісні центри мають працювати та надавати якісні послуги громадянам по всій Україні без винятку. Наразі у Донецькій області працює 5 сервісних центрів, а у Луганській - 4. Попри складну ситуацію у цих областях, громадяни мають отримувати необхідні їм послуги швидко та якісно.

Під час програми стажування учасники отримають знання, потрібні для роботи адміністраторами фронт-офісів сервісних центрів МВС. Це посада державного службовця, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Нагадаємо, що перший в Україні сервісний центр нового зразка Міністерства внутрішніх справ був відкритий у Києві. Як зазначалося раніше, завдяки реформі сервісного центру МВС відбулося спрощення адмінпослуг.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"