ban2

У соцмережах показали, як виглядає новий сухпайок для армії

У соцмережах показали, як виглядає сухпайок для військових, затверджений нещодавно міністром оборони Степаном Полтораком. Фотографії і відео опублікувала на своїй сторінці в Twitter Маруся Звиробий.

Зокрема присутнім продемонстрували, як приготувати борщ з тетрапакета. За словами представника міністерства оборони, він нічим не гірший від звичайного домашнього борщу.

"Пахне смачно", - прокоментувала за кадром автор відео.

Виділено кошти на нові сухпаї. Полторак все підписав, чекаємо на автограф президента і бійці нарешті отримають якість. відео наше. pic.twitter.com/qzLjtweEg0

— Marusya Zvirobiy (@MarusyaZvirobiy) 26 вересня 2016 р.

Нагадаємо, Міністерство оборони затвердило новий сухий пайок для армії. Калорійність для польових наборів нового зразка становить 3500 Ккал, а в посиленому варіанті для військовослужбовців у зоні проведення АТО - 4200 Ккал на добу і передбачається використання безвогневого нагрівача їжі.

У цьому харчовому наборі буде використовуватися нова технологія упаковки (реторт-пакет), що дозволить отримати готові страви, някі не вимагають термічної обробки, і забезпечить компактність та зручність при використанні.

Як повідомляли "Українські Новини", у навчальному центрі "Десна" військових годували м'ясом з кишковою паличкою і маслом з пліснявими грибами.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"