ban2

Британські інструктори навчатимуть українських військових тактичній логістиці

У Миколаєві, на базі 81 Центру забезпечення пальним Тилу Збройних Сил України розпочався курс тактичної паливно-транспортної логістики

Навчальний курс призначений для військовослужбовців частин тилового забезпечення українського війська, повідомляє прес-служба Міноборони.

Заняття з українськими воїнами проводитимуть військові інструктори Королівських Збройних сил Великої Британії. Захід триватиме два тижні, протягом цього часу британські інструктори поділяться досвідом логістичного забезпечення військових частин та підрозділів, які виконують завдання в районі бойових дій на досвіді іракської та афганської кампаній.

"Навчальний курс складається з кількох модулів. Військовослужбовці вивчатимуть дії під час пересування у колоні, на КПП та точці збору. Оборону колони вдень та вночі, а також захист сил під час контакту з ворогом. Особливу увагу буде приділено мінно-вибуховій безпеці та наданню першої медичної допомоги у разі поранення. Крім теоретичних, заплановано проведення також практичних занять", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в кінці курсу українські військовики складуть фінальні заліки, аби перевірити якість засвоєння матеріалу.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"