ban2

В ТРЦ «Київ» провели фестиваль живих статуй

30 жовтня в Полтаві артисти двох полтавських студій перевдягнулися в образи відомих героїв мультиків та фільмів. Їхні костюми були пофарбовані в білий, бронзовий, срібний та золотий колір. Перший поверх ТРЦ «Київ», де й відбувся фестиваль, був увесь заповнений глядачами. За дійством спостерігали навіть з знадвору та другого поверху. Статуї не рухалися, лише інколи повільно змінювали пози.

Першою представили античну дівчину-ангела, яка символізує благородство та достаток. Величний ангел — уособлює хоробрість та чесноту. Також були представлені скульптури, перераховані нижче. Статуя художника. Санітарка та солдат. Ковбой дикого заходу США. Старуха Шапокляк — героїня мультфільму «Чебурашка і крокодил Гена». Скульптура легендарного актора та кінорежисера Чарлі Чапліна. Гном — казковий персонаж. Проня Прокопівна — персонаж п’єси Михайла Старицького «За двома зайцями», яку екранізували. Альоша — образ радянського воїна-переможця. Композиція, яка уособлює українську культуру. Василій Тьоркін — герой однойменної поеми Олександра Твардовського, солдат Великої Вітчизняної війни. Героїня фільму «Сімнадцять миттєвостей весни» радистка Кет. 

Після офіційної презентації полтавці мали змогу сфотографуватися з статуями. Ідея фестивалю живих статуй полтавцям дуже сподобалася.

Під час фестивалю хлопець, який був у образі ангела, не втримався на п’єдесталі і впав. Ведуча допомогла йому підвестися, і він покинув фестиваль. На щастя, ніхто з гостей заходу не постраждав.

Ольга ДУДКА, «Полтавщина»

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"