ban2

Фотофакт: Режисер "Ігор розуму" та "Коду да Вінчі" отримав зірку на Алеї Слави

Американський кінорежисер, продюсер та актор Рон Говард тепер теж має своє зірку в Голлівуді. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Reuters.

На урочисте відкриття зірки Рон Говард прийшов разом з донькою Брайл Даллас Говард.

Його зірка вже стала 2568-ю на голлівудській Алеї Слави в Лос-Анджелесі.

1 коментар

  • Ігор Богданович Орущак Четвер, 17 грудня 2015, 13:28 Посилання на коментар

    ...Змагання між США і Радянським Союзом: ''Нам потрібні результати в математиці, і медицині, і економіці, збройній сфері...Хто стане наступним Морзе і Ейнштейном''...Конфігурація вашої краватки має якесь математичне пояснення...А мене особисто торкнулось голови сонце в маршрутці, коли я їхав додому(І. Б. О)...Хто переміг: Джон чи обставини життя?Любов Алісії Ларде, а чи економічний закон Адама Сміта ?Він самостійно все життя доводив алгоритм переміщення голубів і точно доводив теорему Рімана, і гостророзумно на симпозіумі пов'язав теорію відносності Ейнштейна із об'ємом простих чисел Ератосфена...А чи дійсно - це були ілюзії, метафізичні прояви життя геніального вченого, і чи дійсно - не можна розв'язати задачу - по усуненню нашої підсвідомості...А Марсі...А друг - геніальний сусід, що рішив задачу на синдром Крепса...Я не люблю людей...Моя вчителька казала, що у мене три половинки мозку, і лише одна половинка серця...А якщо на Ньютона впало не яблуко, а шафа, - ми це все приберемо! Весілля біля костьолу - і на авто були комутативні рівняння Любові...А Портер - база радянська, 9301 - знайшов Джон Неш серед чисел у Пентагоні, а журнали...Ви - не реальні, ви - не існуєте...Плакати хочеться - ні, не вір'ю, що иаке життя професора Неша - абсолютно!!!
    Церква - визнала закони Ньютона, зокрема Міхал Геллер, польський богослов і натураліст, друг папи Іоана Павла другого...

    Нобелівська премія за 2004-ий рік...І наступний фільм Нояг - у Рассела Кроу...
    А у Ховарда - 2568-а зірка...Як і у Софії Ротару і деяких інщих українських і зарубіжних зірок...

    Нобелівська церемонія у фільмі - є ще гарніша, ніж у Щвеції та Норвегії, принаймі цього року...
    А я п'ю чай індійських сортів і не виступаю - проти монополій: така скромність - працюй в науці, а авторучка професора: побач - не визнання, а досягнення!!!
    Професор - на калясці інвалідній: особливо зворушений я!!!
    І нарешті - Тобі Келлі, учень про дві категорії функцій...Та про смисл життя, коли на руках є маленький син...Живуть, Джон, каже його дружина...Мій син став актором...

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"