ban2

Вчені визначили, скільки триває ідеальний секс

Під час нового дослідження вчені визначили, скільки повинен тривати ідеальний секс

Про це повідомляє Independent.

Вчені з Університету штату Пенсільванія виявили, що всупереч поширеній думці про те, що "чим довше – тим краще", тривалий статевий акт насправді викликає розчарування.

Дослідники проаналізували дані психологів, лікарів, соціальних працівників і сімейних консультантів, а також опитування тисяч чоловіків і жінок протягом десятків років, щоб визначити оптимальну тривалість сексу.

В результаті, вчені прийшли до висновку, що ідеальний секс повинен тривати не більше 13 хвилин. Зокрема, згідно з даними авторів дослідження, занадто короткий секс триває 1-2 хвилини, до категорії нормальна тривалість статевого акту зарахували 3-7 хвилин, бажаний і оптимальний секс триває 7-13 хвилин, і занадто тривалий секс – від 10 хвилин до півгодини.

"На жаль, сьогодні посилилися стереотипи сексуальної активності. Багато чоловіків і жінок, схоже, помилково вважають, що сексуальна задоволеність залежить від розміру чоловічого достоїнства, сильної ерекції і тривалості статевого акту, який триває всю ніч. Однак, як показує статистика і реальні дані, ситуація прямо протилежна – тривалий півгодинний статевий акт, швидше, приносить менше задоволення і більше розчарування", - говорять автори дослідження.

 

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"