ban2

Голова обласної ради вчив вченого з Японії співати Гімн ОУН і пригощав самогоном

На Прикарпатті побував вчений з Японії Окабе Йошіхіто, який прочитав лекцію в одному з університетів та погостював у голови обласної ради Олександра Сича.

Окабе Йошіхіто відвідав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу і Прикарпатський університет імені Василя Стефаника, інформують ”Вікна”.

— Я хотів би знайти можливості мати співпрацю з університетами Західної України, — зазначив науковець.

Також Окабе Йошіхіто мав офіційні та приватні зустрічі з керівництвом області, зокрема, головою обласної ради Олександром Сичем.

— Я зустрівся з моїм хорошим другом, Олександр Сич, голова Івано-Франківської обласної ради. Я отримав запрошення до нього в будинок, я їв справжню українську їжу його дружина і п’яної Самогон його сином, — намагався написати української на своїй Facebook-сторінці гість з Японії.

Крім того, голова обласної ради вчив гостя співати гімн ОУН, підказував, в якому саме місці треба повторювати двічі.

Довідка. Йошіхіко Окабе — громадський діяч, фахівець з економічних питань в системі державного управління, українознавець, благодійник, доцент університету Кобе Ґакун, генерал-полковник Українського реєстрового козацтва, Доктор економічних наук. Має учений ступінь з економіки.

https://www.facebook.com/sych.olexander/videos/10211147049971527/

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"