ban2

У Києві на Оболоні з’явився новий 50-метровий мурал

Український стріт-артист Саша Корбан створив величезну фреску-диптих на проспекті Героїв Сталінграда у Києві. Про це повідомляє Еспресо.TV.

Стінопис, що займає дві стіни 16-поверхового будинку (кожна по 50 м), знаходиться за адресою проспект Героїв Сталінграду, 60.

За словами автора, робота передає стосунки між чоловіком та жінкою – дружні, любовні, просто людські. Хлопець та дівчина чи то танцюють, чи то зустрілися випадково, чи то прийшли на заплановане побачення – художник навмисне не конкретизує сюжет. "Фреска дає глядачеві можливість уявити власний сценарій. А також щось згадати, можливо, помріяти", – відзначає Корбан.

Саша Корбан народився 12 березня 1987 року у м. Кіровське Донецької області. У 2006–2011 роках працював шахтарем на шахті "Комсомолець Донбасу". У серпні 2014 р. переїхав до Києва, де зараз живе і працює.

Для його робіт характерне тісне переплетіння стилів – фотореалізм, поп-арт, декоративний живопис, експресивний концептуалізм. Саша Корбан працює не тільки зі стріт-артом, а й створює станкові твори для галерейних просторів.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"