ban2

У газеті "Голос України" опубліковано антикорупційні закони і закон про прокуратуру

У газеті "Голос України" опубліковано антикорупційні закони і закон про прокуратуру
КИЇВ. 27 жовтня. УНН. У суботу, 25 жовтня, в газеті "Голос України" опубліковано антикорупційні закони і закон "Про прокуратуру", повідомляє УНН.
Закон "Про прокуратуру" набуває чинності через шість місяців від дня його опублікування за винятком пункту 5 розділу XII (прикінцеві положення) та розділу XIII (перехідні положення), які набирають чинності на наступний день після опублікування закону.
Закон "Про Національне антикорупційне бюро" набуває чинності через три місяці від дня його опублікування, закон "Про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 рр." набуває чинності на наступний день після опублікування закону, закон "Про протидію корупції" набуває чинності на наступний день після опублікування і вводиться в дію через шість місяців з дня набрання чинності.
Також у газеті "Голос України", 26 жовтня, опубліковано закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів", який набуває чинності через місяць після дня його опублікування.
Як повідомлялося, Президент України Петро Порошенко 23 жовтня підписав закони щодо боротьби з корупцією – "Про Національне антикорупційне бюро України", "Про запобігання корупції", "Про засади антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014-2017 роки" та "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів".

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"