ban2

Д.Тимчук: пункт про вступ України до НАТО вулючать до коаліційної угоди

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Кандидат у депутати від ”Народного фронту” Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook повідомив, що, є рішення внести до проекту угоди декларацію про повернення курсу України на євроатлантичну інтеграцію, передає УНН.

”Дійсно, є рішення внести до проекту угоди декларацію про повернення курсу України на євроатлантичну інтеграцію, як це було до Януковича (як пам'ятаємо, вперше такий курс був заявлений ще в часи Кучми)", - зазначив Д.Тимчук.

Разом з тим, за його словами, "ми не зосереджуємося сьогодні на цьому постулаті. Вже тому, що вступ до НАТО - це не справа двох-трьох місяців, тоді як проблему форсованого зміцнення обороноздатності країни потрібно було вирішувати вчора, і саме на цьому сконцентровано нашу увагу”.

Він також додав, що основні напрямки в узгоджених позиціях - термінова розробка і ухвалення стратегічних документів, екстрене реформування всієї сфери національної безпеки і оборони, виходячи з головної мети - адекватно відповісти на агресію проти України.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"