ban2

Колишній соліст AC/DC виступить в Україні

Дейв Еванс заспіває в Тернополі під час фестивалю "Файне місто" на початку липня

Організатори фестивалю "Файне місто", який відбудеться 3-5 липня цього року у Тернополі, оголосили більшу частину учасників. Серед них, зокрема, значиться Дейв Еванс, перший соліст гурту AC/DC, пише Cultprostir.

Британець Еванс був у складі знаменитої австралійської рок-команди близько року – з 1973-го по 1974-й, після чого його замінили Боном Скоттом. Засновники AC/DC, брати Малькольм і Ангус Янг, вирішили, що Еванс занадто тяжіє до глем-року, а їм хотілося виконувати його хард-різновид. Після цього Дейв співав у групі Rabbit, випустив три сольних альбоми, а також взяв участь у записах численних триб'ют-груп AC/DC в різних країнах світу.

Навесні минулого року Еванс виступав з концертом в одному з київських клубів. Він виявився одним з тих закордонних артистів, хто, незважаючи на важку ситуацію в Україні, не став відмовлятися від візиту. Шоу Дейва називалося "Ukraine Still Rocks!".

Організатори "Файне місто" назвали вже близько двох десятків артистів, які гратимуть на майбутньому фестивалі. Зокрема, це французи This Deafening Whisper, шведи Rideau, грузини Scratch The Floor, українські групи Brunettes Shoot Blondes, Jinjer, Vivienne Mort, "Табула раса" та інші.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"