ban2

Одеса нарядилася у вишиванки

На морському курорті №1 України відбувся традиційний Вишиванковий фестиваль, приурочений до Дня Незалежності. Цього року він перетворився на знакову культурну подію Одеси і найбільше патріотичне свято на півдні країни

Програма фестивалю передбачала чотири дні безперервних конкурсів, концертів та ярмарків на Приморському бульварі – одному з найбільш відвідуваних туристичних місць Одеси. Наряди з українськими народними мотивами можна було побачити на одеситах, тисячах туристів, автомобілях і на головному пам'ятнику міста – Дюку де Рішельє.

Патріотичний настрій на святі створювали навіть подарунки. Усі переможці тематичних конкурсів та сучасні українські виконавці, які виступали на сцені фестивалю, отримали приємні подарунки від партнера заходу – ігристих вин "OREANDA", що були представлені продуктом limited edition "OREANDA Вишиванка".

Однією з найяскравіших подій свята стало справжнє українське весілля, на якому глядачі змогли наживо побачити давні національні традиції українських весільних обрядів. А головною і наймасштабнішою акцією фестивалю традиційно був визнаний "вишиванковий ланцюг", що цього року побив рекорд семи минулих фестивалів за кількістю учасників. Це була дійсно емоційна і зворушлива подія для всіх гостей Вишиванкового фесту. Більше трьох тисяч людей у ​​вишиванках взялися за руки і утворили живий ланцюг, що простягнувся від Дюка уздовж Потьомкінських сходів до набережної одеського Морвокзалу і навіть повернув назад.

Партнер Вишиванкового фестивалю, ігристі вина "OREANDA", подбав про те, щоб зберегти незабутні емоції цих днів. Завдяки фірмовому фотобоксу кілька сотень яскравих фотографій стали пам'ятним сувеніром для багатьох одеситів і гостей міста.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"