ban2

П.Порошенко: звільнено двох військових з “Айдару” і двох - з 24-ої танкової бригади

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Президент України Петро Порошенко на своєму мікроблозі у Twitter, що з полону звільнено двох військових з “Айдару” і двох — з 24-ої танкової бригади, передає УНН.

"Звільнено з полону 4 поранених військовослужбовців в Луганську: 2 з "Айдар",один з 24-ої танкової бригади,один з Нацгвардії. Слава Україні!“ — написав П.Порошенко.

Нагадаємо, прес-секретар Міноборони України Богдан Сеник повідомив, що сьогодні з полону бойовиків вдалось звільнити чотирьох військовосліжбовців.

“Ми підтверджуємо інформацію, що сьогодні вдалось звільнити з полону бойовиків „ЛНР“ 4-х військових: 3 військових Збройних сил України, а також 1-го військового Національної Гвардії. Це нам підтвердила група, яка займається питанням звільнення полонених. Їх вдалось звільнити за сприянням волонтерів”, — повідомив Б.Сеник.

У прес-службі Міноборони також відзначили, що інформації щодо того, чи були поранені військові наразі не має.

Додамо, що за інформацією ЗМІ, терористи “ЛНР” передали українській стороні чотирьох поранених бійців батальону “Айдар”.

Раніше повідомлялося, в полоні у українських силовиків знаходяться від 350 до 400 бойовиків самопроголошених ДНР і ЛНР.

Близько 250-300 бойовиків самопроголошених республік перебувають під охороною представників Служби безпеки України (СБУ) і МВС країни, ще близько 100 осіб “тимчасово перебувають” в розпорядженні силовиків з інших відомств.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"