ban2

Порошенко дав українське громадянство грузину, який очолюватиме департамент Нацполіції

Петро Порошенко підписав указ про прийняття до громадянства України Георге Грігалашвілі, який призначений на посаду голови департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Порошенка.

"Ви продемонстрували результат з реформування правоохоронної системи в Грузії, повинні продемонструвати його і в Україні. Розраховую на вашу професійність і порядність", - заявив президент, підписуючи Указ.

Керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе назвала Георге Грігалашвілі одним з моторів реформування правоохоронної системи Грузії і одним з тих, хто створював Національну поліцію в Україні. У 2004-2006 роках він очолював патрульну поліцію Тбілісі, а з 2006 по 2012 роках - керував патрульною поліцією всієї Грузії.

Георге Грігалашвілі очолить департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, який виявлятиме порушення з боку поліцейських та реагуватиме на них, а також боротиметься з корупцією всередині Нацполіції.

Раніше повідомлялося, що на пост голови національної поліції України призначена Хатіі Деканоїдзе, яка до цього була радником замглави МВС України. У Грузії вона займала пост міністра освіти.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"