ban2

На Донеччині правоохоронці припинили трансляцію заборонених каналів

КИЇВ. 20 травня. УНН. Правоохоронці припинили трансляцію заборонених телеканалів на території Димитрова та Красноармійська. Про це УНН повідомили в прес-службі ГУМВС України в Донецькій області.
Як повідомив начальник управління боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України в Донецькій області П.Василенко, правоохоронці отримали інформацію про те, що один з провайдерів кабельного телебачення здійснює трансляцію заборонених на території України російських телеканалів, а також ретрансляцію каналів, захист яких забезпечується системою умовного доступу. Абонентська база підприємця становила більше 3000 користувачів - це понад 10 тисяч осіб.
Близько 2 місяців міліціонери документували злочинну діяльність провайдера. У ході санкціонованого обшуку в офісному і технічному приміщенні підприємця правоохоронці вилучили комп'ютерне та серверне обладнання, яке використовувалося для здійснення протиправної ретрансляції телеканалів. Вилучена у правопорушника техніка направлена на експертизу.
Стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 176 (порушення авторських і суміжних прав), ч. 2 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) та ч. 1 ст. 382 (невиконання судового рішення) КК України.
Підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією програмних та технічних засобів, за допомогою яких було вчинено несанкціоноване втручання, які є власністю винної особи.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"