ban2

Луцький двір розмалювали героями українських казок

Трансформаторну підстанцію розмалювали героями казок «Колобок» та «Коза і семеро козенят» у дворі на розі вулиць Конякіна та Федорова, а на проспекті Перемоги стіни підстанції прикрашає яскраве тематичне графіті.

Ініціатива розписати в українському стилі трансформаторну підстанцію на 40-му районі належить мешканцям будинків, - повідомили у прес-службі «Волиньобленерго».

Роботи із облаштування двору розпочали торік улітку. Тоді художник Володимир Ісаков намалював величезний малюнок на морську тему. На стіні будинку на вулиці Федорова, 1 тепер плаває русалка, дельфін, риби, а на дні моря лежить затонулий корабель. Подбали й про дитячий майданчик: усе пофарбовано у приємні кольори. Старі автомобільні шини слугують як квітники.

Казкова трансформаторна підстанція яскраво завершує дворове оновлення. Поки на одній стіні Дід і Баба стережуть Колобка, на другій Коза відчиняє двері хати, де її чекають козенята, а підступний Вовк злиться, що не встиг їх обдурити.

На проспекті Перемоги графітник створив такий собі автопортрет. На стіні персикового кольору зображено хлопця, що розпилює фарбу із балончика. Згодом автори додали романтики на підстанції: намалювали штормове море, на якому бореться із хвилями корабель, і вдалині видніється острів із пальмами.

Працівники Луцької міської філії ПАТ «Волиньобленерго» підтримують ініціативи лучан щодо перетворення трансформаторних підстанцій на мистецькі об’єкти, лише просять узгоджувати охудожнення об’єктів із керівництвом установи. Переконані, такі розфарбовані споруди додають Луцьку особливої атмосфери та легкості.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"