ban2

Стала відома найпопулярніша серед українців реформа

Антикорупційна реформа стала найбільш популярною серед населення України в цьому році

Про це під час брифінгу за підсумками першого року моніторингу сприйняття реформ заявив прес-секретар Національної ради реформ Дмитро Шимків, повідомляє «112 Україна».

"В антикорупційній реформі з 1 вересня цього року було різке зростання сприйняття населенням, це завдяки електронному декларуванню, діяльності НАБУ тощо. Реформа освіти також показала високу динаміку, результатом є ухвалення нових санітарних норм, закон про професійну освіту", - наголосив він.

За словами Шимківа, позитивну динаміку також мають реформи охорони здоров'я та судової системи, попри це, вони не були сильно публічними та недостатньо поширеними. Саме тому вони знаходяться на низькому рівні за сприйняттям суспільством і оцінками.

"Оскільки судова реформа сама тривала, ми розуміємо, що сприйняття цієї реформи досить низьке, так само, як реформа охорони здоров'я. Ці дві реформи перебувають на низькому рівні сприйняття суспільством і оцінками. Трохи було поінформованості, хоча зараз з охорони здоров'я пішло вгору, так як уряд почав більше приділяти уваги", - підсумував Шимків.

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"