ban2

У Міноборони відкрили армійські склади для волонтерів

 

Військові провели спеціальний тренінг для людей, які більше року допомагають армії. Волонтерам показали склади Міноборони Волонтерів навчили, як добиватися матеріального забезпечення від Міноборони для солдатів.

У самому відомстві провели для громадських благодійників спеціальний тренінг, ідеться в сюжеті ТСН.19:30. Гостям показали армійські склади і розповіли, яким шляхом речі з них потрапляють до бійців на фронт.

Волонтери були вражені складним оформленням та процедурою розгляду письмових заявок. Однак тепер вони зможуть особисто перевіряти, чи справді бійців не можуть забезпечити необхідним. Помічникам армії навіть дали всі телефони, за якими можна напряму вирішувати ці питання. А благодійні кошти пускати саме на те, чого бракує.

"Дуже часто виявляється так, що якийсь старшина чи тиловик не виконав поставлене завдання. А все необхідне є на складі підрозділу військової частини. Тож чи варто купувати ту форму, чи варто цю форму вимагати в старшини?", - пояснив інженер відділу із взаємодії з волонтерами Міноборони Олексій Ліпіріді.

Раніше у жовтні Бірюков озвучив кількість звільнених керівників Міноборони та ЗСУ. Близько сотні осіб покинули свої крісла. 

Media

Напишіть Ваш коментар

Допис міститься на сайті "Файні новини"